Gorgusuzler iyi basladı

21 Ocak 2008 Pazartesi

Evet, televizyon izlemedim ama reytingleri her gün inceledim. Her pazartesi yaptığım diziler karnesinin bu haftaki notlarına bakınca, ortaya gerçekten de enteresan bir sonuç çıktı. Acun Ilıcalı’nın yarışması Var mısın Yok musun’un geçen pazar aldığı reyting, yalnızca iki dizinin ardında kalmıştı. Acun tek başına, haftanın en başarılı ilk 15 dizisi listesinde üçüncü sırada yer almıştı. İşte bu yüzden bu hafta diziler listesine Var mısın Yok musun’u da aldım.

Çünkü Acun tek başına yüze yakın diziyi geçmeyi başarmıştı. Sadece Yaprak Dökümü ve Binbir Gece, Var mısın Yok musun’u altına almıştı. Acun’un akıllara durgunluk verecek kadar çok seyirci çeken, gündüzleri de birçok sohbetin ana konusu haline gelen yarışması, ekranların son zamanlardaki en görkemli, en başarılı çalışmasıydı. O yüzden adı bir kere daha anılmalıydı; andım.

Gelelim dizilerin durumuna. Köprü yükselişte. Görgüsüzler ilk haftasından gayet iyi başladı. Gazi’nin durumu ise pek iç açıcı görünmüyor. Dudaktan Kalbe ve Parmaklıklar Ardında’nın seyircisi artık iyice oturdu.

0 comments: