Romanler değil reyting bitirdi

24 Şubat 2008 Pazar

Magazinciliğe başladığım ilk günlerden bu yana tanıdığım yönetmen Yaşar Seriner'i Beyoğlu'ndaki dernekte oyun oynarken görünce hayrola abi bugün "Görgüsüzler" dizisinin repo günü mü diye sordum.
Bir Erler Film - Türker İnanoğlu yapımı olan "Cennet Mahallesi"nden sonra onun yeni versiyonu olan "Görgüsüz"lere de yönetmenlik yapan Seriner, "Dizi bitti" dedi...
atv'de ekrana gelen ve ilk günden itibaren Romanları kızdıran "Görgüsüzler"in altı bölümde bitmesine "mahalle baskısı"nın mı yoksa başladığı gibi iyi gitmeyen reytinginin mi sebep olduğunu merak ettim. Yaşar Seriner'in anlattıklarından ortaya çıkan sonuç şu:
Biz dizinin ömrünü belirlemede "mahalle baskısı" falan hikaye... Günümüzde en büyük güç reyting... Reytinginiz yüksekse top atışı bile sizi yerinizden edemez. Reytinginiz düşükse sizi hiçbir güç ekranda tutamaz.

Gorgusuzler 6 bolum izle

18 Şubat 2008 Pazartesi

Görgüsüzler dizisi 6. bölümünü sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.









Büyük ekran izleyin

Gorgusuzler 6. Bolum Ozet

16 Şubat 2008 Cumartesi

Milletvekili Nurullah Bey arkadaşlarıyla gazinoya gelir ve Sultan’ın şarkıcı olduğunu öğrenince kızılca kıyamet kopar. Yılmaz’a fırça atar ve bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler. Bunun üzerine Yılmaz babasına ait her şeyi bırakıp evi terk eder. Ertesi gün Nurullah Beyler Pembeler’le kavga ederler ve nişan atılır. Tüm bu olanlar yetmezmiş gibi Vakkas’ın gazinosuna haciz gelir ve gazino kapanır. Pembeler kirayı ödeyemedikleri için villayı boşaltıp mahalleye geri dönmek zorunda kalırlar. Yılmaz ailesine karşı gelir ve her şeye rağmen Sultan ile evlenmekte ısrar eder. Nikahta herkesi bir sürpriz beklemektedir.

Gorgusuzler 5. bolum izle

11 Şubat 2008 Pazartesi

Görgüsüzler dizisi 5. bölümünü sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Büyük ekran izleyin

Gorgusuzler 5. Bolum Ozet

9 Şubat 2008 Cumartesi

Görgüsüzler 5. Bölüm Özet


Pembe yeni taşındıkları sosyete semtinde satılan sütü pahalı bulunca kendince pratik bir çözüm bulur. Havuzlu villanın bahçesinde inek beslemeye başlar. Tabi sosyetik komşularıyla birbirlerine girerler. Vakkas ise Pembeye evlilik teklifi yapar. Pembe Vakkasın evlilik teklifini kabul ettiğini açıklayacakken Vakkas’ın köydeki karısı Gülo silahla gazinoyu basar. Bu arada Yılmazla Sultanın evlilik hazırlıkları devam etmektedir. Pembeler hala asil aile numarasına devam etmektedirler. Fakat Nurullah Bey partili arkadaşlarının ısrarıyla gazinoya eğlenmek için geldiğinde bütün gerçek ortaya çıkacaktır.

Gorgusuzler 4. bolum izle

5 Şubat 2008 Salı

Görgüsüzler dizisi 4. bölümünü sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz.


Büyük ekran izleyin